Camna nak buat duit dengan youtube?

Bincangkan cara nak buat duit dengan YouTube di sini.
Forum rules
Anda sama sekali tidak dibenarkan untuk mengiklan, spam atau letak link/url affiliate ke dalam ruangan komen KECUALI pada bahagian signature. Forum adalah tempat berbincang dan berkongsi idea. Jika anda ingin beriklan, sila post di ruangan berbayar. Tindakkan diban akan diambil kepada pengguna yang mengulangi kesalahan.
Post Reply
User avatar
smtechno
Ahli Biasa
Ahli Biasa
Posts: 2
Joined: Sat May 02, 2020 9:47 am

Camna nak buat duit dengan youtube?

Post by smtechno »

saya sebenar dah buntu fikir bagaimana cara buat duit dengan youtube ni? dah sebulan lebih buat youtube tapi tak dapat satu hasil pun. ada sape boleh bantu? :cry:
AfiqIsmail
Ahli Biasa
Ahli Biasa
Posts: 2
Joined: Mon May 18, 2020 4:03 pm

Re: Camna nak buat duit dengan youtube?

Post by AfiqIsmail »

smtechno wrote: Mon May 11, 2020 2:05 pm saya sebenar dah buntu fikir bagaimana cara buat duit dengan youtube ni? dah sebulan lebih buat youtube tapi tak dapat satu hasil pun. ada sape boleh bantu? :cry:
Sabar Bro..Buat Youtube ni tak boleh nak diharapkan dalam masa yang singkat. Sebenarnya memerlukan tempoh masa yang agak lama untuk kita dikenali.Melainkan kalau kita punya content diviralkan oleh orang ramai atau media.Tu tak sampai sebulan konfem dah meletup.Jangan berputus asa bro..Teruskan perjuangan.
User avatar
Blog Faiz
Admin
Admin
Posts: 34
Joined: Fri May 01, 2020 3:53 pm
Location: Kelantan
Contact:

Re: Camna nak buat duit dengan youtube?

Post by Blog Faiz »

Sabar Bro..Buat Youtube ni tak boleh nak diharapkan dalam masa yang singkat. Sebenarnya memerlukan tempoh masa yang agak lama untuk kita dikenali.Melainkan kalau kita punya content diviralkan oleh orang ramai atau media.Tu tak sampai sebulan konfem dah meletup.Jangan berputus asa bro..Teruskan perjuangan.
betul tu fiq....nak jadi content creator bukan ambil masa yang singkat....kesabaran tu diperlukan... :)
Subscribe channel YouTube https://www.youtube.com/blogfaiz
Servis buat website https://www.smcreativestudio.com
Layari blog https://www.blogfaiz.com/
Post Reply