Bila pin adsense akan sampai ke rumah kita?

Ada masalah mengenai adsense? Tanya sini
Forum rules
Anda sama sekali tidak dibenarkan untuk mengiklan, spam atau meletakkan apa-apa saja link/URL ke dalam ruangan komen KECUALI pada bahagian signature. Forum adalah tempat berbincang dan berkongsi idea. Jika anda ingin beriklan, sila post di ruangan berbayar. Tindakkan diban akan diambil kepada pengguna yang mengulangi kesalahan.
Post Reply
User avatar
Blog Faiz
Admin
Admin
Posts: 34
Joined: Fri May 01, 2020 3:53 pm
Location: Kelantan
Contact:

Bila pin adsense akan sampai ke rumah kita?

Post by Blog Faiz »

Menunggu pin adsense sampai ke rumah tak senang duduk kita dibuatnya.

Yela.. Macam-macam kita fikir kalau surat tu tak sampai, naya dibuatnya.

Nak apply balik pin tu bukan senang. Kena ada syarat-syaratnya pula.

Jadi di sini saya cuba menjawab persoalan anda bila pin adsense akan sampai ke rumah.

Ikut dari pengalaman saya sendiri, saya tunggu hampir 1 bulan lebih untuk sampai ke rumah sebab surat tu di post dari pos Perancis.

Nak tahu lebih lanjut pasal pin adsense ni, boleh tengok video saya ni.
Subscribe channel YouTube https://www.youtube.com/blogfaiz
Servis buat website https://www.smcreativestudio.com
Layari blog https://www.blogfaiz.com/
Post Reply